Vil du reise til Latin-Amerika?

I 2013 sender Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) solidaritetsbrigader til Nicaragua.

LAG er en partipolitisk uavhengig solidaritetsorganisasjon som i hovedsak jobber for å spre informasjon om forholdene i Latin-Amerika og støtte opp under de som jobber for en bedre framtid på kontinentet. For LAG er det viktig å støtte arbeidet med å finne alternativer til markedsliberalismen, følge opp demokratiserings- og fredsprosesser, og arbeide for grunnleggende menneskerettigheter. Mange av deres samarbeidsorganisasjoner lokalt er urfolksorganisasjoner.

To ganger i året sender LAG solidaritetsbrigader til et land i Latin-Amerika, der brigadistene bor hos vertsfamilier på landsbygda. Her vil de delta i familiens hverdagsliv, jobbe på prosjekter sammen med lokale organisasjoner og få innsikt i urfolks og mioriteters kamp for sine rettigheter ved Atlanterhavskysten. I 2013 går brigadene til Nicaragua, og alle mellom 18-25 år kan søke. Vårbrigaden skal reise i januar og har søknadsfrist 4. november 2012, mens høstbrigaden reiser i august og har søknadsfrist 1. mai 2013.
Unge samer blir oppfordret til å søke! Især blir denne turen anbefalt for de som er interessert i å lære mer om urfolksspørsmål internasjonalt.

Mer informasjon finner du på LAGs hjemmeside.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s