Landsmøtet 2013

Landsmøtet 2013 ble holdt på ungdomsskolen i Kautokeino 1. – 3. mars. Vi var på det meste 17 medlemmer og observatører tilstede på møtet. På fredag kom møtedeltakerne fram om kvelden, og vi spiste vi pizza og lekte leker i studenthuset ved Samisk Høgskole. Lørdagen gikk med til møteaktivitet, mediehåndteringskurs og motiverende innlendinger av Johan Vasara og Laila Susanne Vars. Etter at det nye styret var valgt og møtet ble hevet gikk vi til Maras som vi leide for anledningen. Der fikk vi servert en flott forrett med kortreist fisk etterfulgt av elglasagne. Som avslutning spilte hele Sápmis yndlings-Max Mackhe en konsert for oss!

Styret takker alle som har bidratt til at det ble en fin helg og et godt møte. De opprinnelige planene våre var å arrangere et seminar om engasjement blant samiske ungdommer og mulighetene vi har for politisk påvirkning. På grunn av økonomisk usikkerhet og lang behandlingstid på søknader om støtte turde vi ikke å sette i gang med et så stort arrangement denne gangen. Men prosjektbeskrivelsen med budsjett og konkrete planer og et program blir tatt godt vare på, og så håper vi at vi snart får muligheten til å gjennomføre det likevel.

Årsmøtet ble et lite men hyggelig arrangement med ungdommer fra Kautokeino og noen tilreisende møtedeltakere. Med årets stramme budsjett måtte vi være sparsomme og strategiske med organiseringen av reiser. Derfor valgte vi å bare sette opp transport fra og til Tromsø. Dette førte nok til at mange ikke kunne delta på møtet, men vi håper å finne en bedre løsning som dekker en større del av landet neste gang!

Følg med videre på bloggen for en presentasjon av det nye styret, og for mer informasjon om aktivitetene våre. Stay tuned, Noereh! 🙂

IMG_0908

Reklamer

One thought on “Landsmøtet 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s